none

V.I.P. Night.

soof: een nieuw begin.

Gun jezelf en je vriendinnen de kans de eerste twee afleveringen van deze gloednieuwe serie als eerste te bekijken op het grote scherm.

lengte
90 min
cast
soof

Ticketprijs: € 12,50 p.p.

Soof is terug! Na twee succesvolle films schittert Soof nu in haar eigen Videolandserie: Soof: Een Nieuw Begin. Gun jezelf en je vriendinnen de kans de eerste twee afleveringen van deze gloednieuwe serie als eerste te bekijken op het grote scherm.
Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en daarna zie je de eerste twee afleveringen over het herkenbare, chaotische leven van Soof en haar familie.. Na afloop ontvang je ook nog een maand lang gratis Videoland, waardoor je vanaf 24 november de rest van de serie gratis thuis kan bekijken!

Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kasper’s eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van ‘living divorced together’ toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen...