speciale voorstelling

ladies night:
huisvrouwen bestaan niet.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond!

lengte
103 min
regisseur
Aniƫlle Webster
cast
Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper

20 december; avond start om 19:00; film 20.00; prijs €13,50.

Wat kun je verwachten op deze speciale vrouwenavond? Om te beginnen: Een heerlijke prosecco bij binnenkomst. Daarnaast zijn er allerlei heerlijke hapjes en na afloop worden er leuke prijzen verloot. Na afloop van de film krijg je een leuke goodiebag mee naar huis om dit compleet avondje uit af te sluiten. Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond!

huisvrouwen bestaan niet.

 In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’. 

online kopen

deze week

voorstelling in zaal 1