deze week

première

darkest hour.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan.
première

taal is zeg maar echt mijn ding.

De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen.
première

earth: one amazing day (nl).

Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007.

three billboards outside ebbing, missouri.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Martin McDonagh (In Bruges).

all the money in the world.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.

billy.

Een portret van een gespleten artiest, die kampt met een crisis.

call me by your name.

Bijzonder liefdesverhaal: poetisch, delicaat en aangrijpend...

insidious: the last key.

exclusief in cinerama.
De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key.

the greatest showman.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

you were never really here.

Beklemmende thriller van Lynne Ramsay met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Was geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

leisure seeker.

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadooria

wonder wheel.

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren 50.

huisvrouwen bestaan niet.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

molly's game.

Regie en script: Aaron Sorkin.Van professionele skiester naar high class pokerhostess.

star wars: the last jedi.

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga.

the party.

Britse tragikomedie over een groep vrienden die samenkomen om de promotie van Janet te vieren.

murder on the orient express.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit.
kidspremière

diep in de zee.

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren.
kids

de dieren uit het hakkebakkebos (nl).

Prachtige Noorse kinderfilm voor de hele familie.
kids

ferdinand (nl).

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje
kids

paddington 2 (nl).

Paddington is inmiddels inwonend bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje.
kids

familie slim.

Een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie: zijn uitvindingen mislukken altijd.
kids

coco (3D nl).

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden.
kids

coco (nl).

Miquel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Voor de vertoning zit de korte film 'Olafs Frozen Adventure'.
naar boven