verwacht

1 feb

wild.

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.
8 feb

winchester.

Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen.
voorverkoop begonnen.

fifty shades freed.

voorverkoop begonnen.
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James.
15 feb

shape of water.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.
22 feb

annihilation.

Nieuwe SciFi van de regisseur van EX MACHINA Alex Garland! Wij kunnen niet wachten.
22 feb

i, tonya.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf.
1 mrt

phantom thread.

Tien jaar na There Will Be Blood werken regisseur Paul Thomas Anderson en drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day Lewis opnieuw samen.
1 mrt

death wish.

Kill all the bad guys! Weinig heroisch maar toch lekker. Eli Roth kennen we natuurlijk allemaal van kwaliteits films...
8 mrt

bankier van het verzet.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiƫle contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang.
8 feb

15:17 to paris.

Clint Eastwood's drama The 15:17 to Paris gaat over de helden achter de ontspoorde terroristische aanval in 2015 op de Thalys-trein van Amsterdam naar Parijs.
22 mrt

mary magdalene.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
5 apr

lady bird.

De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter.
naar boven