verwacht

21 sep

kingsman: the golden circle.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman 2013 een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.
21 sep

tulipani.

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen.
28 sep

brad's status.

Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad%u2019s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet.
28 sept

detroit.

Detroit is de nieuwste film van de veelgeprezen Oscar winnares Kathryn Bigelow ( Zero Dark Thirty, The Hurt Locker).
5 okt.

du forsvinder.

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.
12 okt

good time.

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot.
12 okt

HhhH - the man with the iron heart.

HhhH is gebaseerd op de gelijknamige roman van Laurent Binet
26 okt

thor: ragnarok.

In Marvel%u2019s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum %u2013 terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.
19 okt

the snowman.

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.
19 okt

the glass castle.

Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om succesvol te worden op haar eigen manier. The Glass Castle is gebaseerd op de memoires van schrijfster Jeannette Walls.
26 okt

loving vincent.

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.
9 nov

the square.

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne zorgt voor de nodige commotie.
9 nov

murder on the orient express.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit.
16 nov

suburbicon.

Een rustig stadje wordt opgeschud als een huis overvallen wordt.
7 dec

wonderstruck.

De film speelt zich in twee periodes af, 1927 en 1977 waarbij twee dove kinderen, Rose en Ben gevolgd worden.
naar boven